︎ 003 - Edi Hila retrospective


As a continuation of the exhibition in Tirana the Warsaw wall structures were reused and appropriated to create a ‘lightbox’ in the double height stairway. This newly emerged room provided a new atmosphere and a clear distinction of spaces, acting as a continuation of the first exhibition’s principles in Warsaw, as well as additional exhibition space.

_______________________________________________________





































































































































































































Project info

Work for Johanna Meyer-grobrügge
type: exhibition design
year:2018
Pictures courtesy of Blerta Kambo



























FOLLOW   ︎   ︎  ︎
Mark