Antonio del Giudice

Antonio is an architect and researcher currently based in London

Projects
Bio




















































Email

Instagram
Meyer Riegger Gallery

The gallerist wished for a continuous space where the transition between art presentation, showroom, office space and art storage could operate seamlessly. Art is and can be shown everywhere and the visitor is welcome to enter every space of the gallery.
The new staircase, connecting the two formerly separated floors, is placed in the center, which in combination with opening up old and new door openings, results in a circulation through all the rooms.
The visitor moves up to the exhibition and meeting rooms on the second floor through the staircase, which contains art storage and a library.

With Johanna Meyer-Grohbrügge (June14)
2018